ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΟΡΗΓΟΣ;

Ο Χορηγός είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που προσφέρει χρήματα για κάποια συγκεκριμένη δραστηριότητα, με σκοπό την προβολή της επωνυμίας του.

ΤΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ

Στο εικαστικό της μακέτας έχετε τον πρώτο λόγο.

Αν δεν έχετε κάποια ιδέα ή μια συγκεκριμένη μακέτα, το Blog Technova σε συνεργασία με την Slinky Wizard, μπορεί να την δημιουργήσει για εσάς… χωρίς επιπλέον κόστος!

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ

Στείλτε μας ένα email όπου θα συμπεριλαμβάνει:

Μια εικόνα που αντιπροσωπεύει το αντικείμενο της δουλειάς σας. Το ελάχιστο μέγεθός της θα πρέπει να είναι 2000/πλάτος.

Ένα σύντομο τίτλο/λεζάντα που αντιπροσωπεύει το αντικείμενο της δουλειάς σας.

Το λογότυπό σας (αν είστε εταιρεία ή οργανισμός).

Μια περιγραφή για το αντικείμενο της δουλειάς σας.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ;

Μια καταχώρηση στο Blog Technova είναι πολύ οικονομική. Θα εμφανίζεται στη Κεντρική σελίδα του site και τα στοιχεία σας θα φαίνονται στην αντίστοιχη κατηγορία. Επίσης, θα έχετε και ένα banner σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε, μέσα στο Blog. Μετά τη λήξη της περιόδου, η διαφήμιση δεν θα εμφανίζεται στη Κεντρική σελίδα αλλά θα παραμένουν τα στοιχεία του υποστηρικτή στο site. Επίσης, η καταχώρησή σας θα υπάρχει στο διαδικτυακό περιοδικό του Blog Technova, που προσφέρεται δωρεάν κάθε χρόνο!

ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΜΟΥ;

Με την καταχώρησή σας έχετε μια εύκολη και σίγουρη προβολή, σε ένα από τα μεγαλύτερα Blogs στο διαδίκτυο. Η επισκεψιμότητα του Blog Technova είναι αρκετά μεγάλη για να σας «δει κάποιο μάτι». Το Blog Technova φροντίζει για την προώθησή σας…

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΩ ΞΑΝΑ;

Φυσικά μπορείτε! Δεν υπάρχει όριο καταχωρήσεων μέσα στο Blog Technova.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ;

Αφού στείλετε τα παραπάνω απαραίτητα στοιχεία, θα σας αποσταλεί ένας αριθμός λογαριασμού. Όταν γίνει η κατάθεση του ποσού, θα σας σταλεί σε ηλεκτρονική μορφή η ημερομηνία έναρξης και λήξης της καταχώρησής σας.