Η Slinky Wizard είναι μια σύγχρονη δημιουργική ομάδα με εμπειρία στο χώρο της διαφήμισης που ασχολείται με κάθε είδους επιχειρήσεις που επιθυμούν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα βασιζόμενα στην συνέπεια, στην αξιοπιστία και στην αποστροφή «μαγικών συνταγών». Στέκεται δίπλα στους επαγγελματίες δημιουργώντας την ελάχιστη χρέωση, επιθυμώντας να ενισχυθούν επικοινωνιακά σε μια δύσκολη οικονομική εποχή. Βασίζεται πάνω σε ένα μοντέλο παραγωγής αποτελεσμάτων το οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις εγγυάται επιτυχημένα αποτελέσματα λόγω εξειδικευμένης υποστήριξης των project που αναλαμβάνει.

Τι αναλαμβάνουμε

Η Slinky Wizard αναλαμβάνει να δημιουργήσει για εσάς:

1 Το βιογραφικό σας ή την παρουσίαση της εταιρείας σας σε απλή μορφή ή interactive PDF με μοντέρνο σχεδιασμό.

2 Το λογότυπο που θα αντιπροσωπεύσει την επιχείρηση ή την προσωπική σας δουλειά.

3 Επαγγελματικές κάρτες.

4 Έντυπα φυλλάδια ή περιοδικά.

5 Υποστήριξη γραφικών για το έντυπο ή την ιστοσελίδα σας.

6 Ιστοσελίδες με μοντέρνο σχεδιασμό που ανταποκρίνονται σε κάθε ηλεκτρονική συσκευή.

7 Δημιουργία βίντεο για την προβολή της επιχείρησης ή της προσωπικής δουλειάς σας.

Social Media

Αν έχετε ανάγκη να προωθήσετε την επιχείρηση, τα προϊόντα ή τις δραστηριότητές σας στα social media αλλά δεν βρίσκετε τον χρόνο, εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Σας προωθούμε σε μεγάλα κοινωνικά δίκτυα και εξασφαλίζετε μεγαλύτερη διαφήμιση με σίγουρα αποτελέσματα.

Καλέστε μας στον αριθμό 6942 083 772 ή στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα ανταποκριθούμε άμεσα με την προσφορά μας.

Ευχαριστούμε

Facebook Page: Slinky Wizard Design