Το Blog Technova είναι εύκολο στην διαχείρισή του, αλλά και πάλι, μια περιγραφή θα σας βοηθούσε περισσότερο να το γνωρίσετε.

Το menu του Blog αποτελείται από 5 βασικές κατηγορίες: «Τελευταία Άρθρα», «Αρχείο», «Υποστηρικτές», «Επικοινωνία» και «Technova». Ας το δούμε όμως πιο αναλυτικά…

MINI ΑΡΘΡΑ

Στο πεδίο αυτό με τους μικρούς τίτλους, εμφανίζονται τα άρθρα που έχουν τις λιγότερες προβολές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Στη κατηγορία «Τελευταία Άρθρα» -όπως αφήνει να εννοηθεί ο τίτλος- βλέπετε τα 12 πιο πρόσφατα άρθρα που έχουν δημοσιευθεί. Το πεδίο αυτό βοηθάει τον χρήστη που παρακολουθεί καθημερινά το Blog, να βλέπει κατευθείαν τα τελευταία άρθρα που έχουν δημοσιευθεί χωρίς να χρειαστεί να ψάχνει.

ΑΡΧΕΙΟ

Στη κατηγορία, «Αρχείο» βρίσκεται όλη η θεματολογία του Technova. Τα άρθρα εμφανίζονται με τυχαία σειρά:

Αφιέρωμα: Στη κατηγορία αυτή μπορείτε να διαβάσετε αφιερώματα για μεγάλες προσωπικότητες, ταινίες ή χαρακτήρες ταινιών, ντοκιμαντέρ, αγαπημένα cartoon, μουσική κ.α.

Γενικά: Στη κατηγορία αυτή μπορείτε να διαβάσετε διάφορα άρθρα γενικού περιεχομένου, καθώς και άρθρα με χιούμορ.

Επιστήμη: Στη κατηγορία αυτή μπορείτε να διαβάσετε άρθρα που αφορούν την επιστήμη και ότι σχετίζεται με αυτήν.

Θρησκεία: Στη κατηγορία αυτή μπορείτε να διαβάσετε άρθρα που έχουν σχέση με τη θρησκεία, αλλά όχι θρησκευτικά.

Ιστορία: Στη κατηγορία αυτή μπορείτε να διαβάσετε άρθρα για την Ελληνική (κυρίως) ιστορία αλλά και την παγκόσμια.

Μυθολογία: Στη κατηγορία αυτή μπορείτε να διαβάσετε άρθρα που αφορούν την Ελληνική μυθολογία αλλά και οτιδήποτε έχει σχέση με το μύθο.

Μυστήριο: Στη κατηγορία αυτή μπορείτε να διαβάσετε άρθρα σχετικά με το σύμπαν, την εξωγήινη ζωή, τα παραφυσικά φαινόμενα, το ανεξήγητο κ.α.

Πολιτικά: Στη κατηγορία αυτή μπορείτε να διαβάσετε άρθρα πολιτικού περιεχομένου για την Ελλάδα και τον κόσμο.

Πρόσωπα: Στη κατηγορία αυτή μπορείτε να διαβάσετε βιογραφίες διαφόρων σημαντικών προσωπικοτήτων της παγκόσμιας ιστορίας.

Σεξουαλικά: Στη κατηγορία αυτή μπορείτε να διαβάσετε άρθρα που αφορούν το sex και την σεξουαλική ζωή του ανθρώπου.

Υγεία: Στη κατηγορία αυτή μπορείτε να διαβάσετε άρθρα που αφορούν την υγεία του ανθρώπου και την διατροφή. Σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέχουμε και να εφαρμόζουμε.

Υπόκοσμος: Στη κατηγορία αυτή μπορείτε να διαβάσετε άρθρα που έχουν σχέση με τη βία, το έγκλημα, τις συνομωσίες, αλλά και πραγματικές ιστορίες εγκλημάτων.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Η κατηγορία «Υποστηρικτές» έχει δημιουργηθεί για ένα και μόνο σκοπό… να προβάλει τη διαφήμιση των ατόμων, εταιρειών ή οργανισμών που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Blog Technova ως μέσο διαφήμισής τους, ενώ παράλληλα γίνονται και χορηγοί του. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την αντίστοιχη κατηγορία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν θέλετε να κάνετε κάποια παρατήρηση ή να στείλετε τα στοιχεία σας για να διαφημιστείτε στο Blog, δεν έχετε παρά να στείλετε το μήνυμά σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

TECHNOVA

Στη κατηγορία «Technova» μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας σχετικά με το Blog.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Η κατηγορία «Αγαπημένα» είναι ο προσωπικός σας χώρος. Αφού δημιουργήσετε ένα λογαριασμό, μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας σε κάποιο άρθρο ή να αποθηκεύσετε στα «Αγαπημένα» σας τα άρθρα που σας αρέσουν, έτσι ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση σε αυτά.

ΥΠΟΜΕΝΟΥ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο πεδίο «Πληροφορίες» θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την λειτουργία του Blog Technova αλλά και για να επικοινωνήσετε μαζί του.

ΦΙΛΟΙ

Αν έχετε δική σας ιστοσελίδα και επιθυμείτε να γίνεται «φίλος» με τον Technova, δεν έχετε παρά να ανταλλάξετε την διεύθυνσή σας μαζί του. Θα εμφανίζεστε στο υποσέλιδο του Blog, στη κατηγορία «Φίλοι».

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Στο πεδίο «Σύνδεσμοι» μπορείτε να δείτε τις προτάσεις του Blog Technova που σας παραπέμπουν σε ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες.

ΔΙΚΤΥΑ

Μέσα από το πεδίο «Δίκτυα» μπορείτε να επισκεφτείτε το Blog Technova στις διάφορες ιστοσελίδες που είναι ενεργό.

Καλή ανάγνωση!