FRESH NEWS

Το Fresh News είναι το καλύτερο ενημερωτικό-ειδησεογραφικό Blog της Αθήνας! Μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν Προγράμματα καθώς να βάλετε και να δείτε αγγελίες. Το Fresh News σας ενημερώνει για θέματα πολιτικής, μόδας, τεχνολογίας, αυτοκινήτων και ότι συμβαίνει στην Ελλάδα, το κόσμο καθώς και στο διάστημα.

LINENET

Το Linenet είναι ένα ενημερωτικό portal το οποίο συλλέγει ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, με σκοπό την καθημερινή σας έγκυρη ενημέρωση. Τα θέματά μας δεν περιορίζονται μόνο σε πολιτικά και κοινωνικά θέματα αλλά και σε θέματα για την υγεία, την διατροφή, το αυτοκίνητο, παράξενες ειδήσεις απ' όλο τον κόσμο και πολλά άλλα… Έχουμε κατηγορίες θεμάτων που θα ικανοποιήσουν και τον ποιον απαιτητικό αναγνώστη.

Η ΣΦΗΚΑ

Σφήκα: Στης ζωής μας το περίπου και στης λαίλαπας των μνημονίων, τριγυρνάμε τα ερείπια.

Βήμα αργό αλλά σίγουρο, όπως αυτά που πατώντας στην γη της δίνουν ένα τρέμουλο.

Οργή και θυμός μαζί, όχι για αυτά που χάσαμε αλλά γι’ αυτά που δεν μας άφησαν να κάνουμε.

Γι’ αυτά που βλέπουμε, για αυτά που ακούμε, για την μυρωδιά της καταστροφής που μας πνίγει.

Οργή που ξεχειλίζει, που σε φωνάζει να την συντροφεύσεις με την δική σου οργή.

Οργή κι άλλη οργή, κι άλλη, κι άλλη, μέχρι που οι οργές να γίνουνε πολλές.

Μέχρι που να γίνουνε αιχμηρό κεντρί που θα σκάσει τη μαύρη φούσκα του εφιάλτη που ζούμε!!!

ΑΟΜΜΑΤΟΣ

Το Aommatos Blog είναι μια διαδικτυακή γωνία έκφρασης χωρίς στερεότυπα και προκαταλήψεις. Μια γωνία όπου βλέπεις, σκέφτεσαι και εκφράζεσαι ελεύθερα.

Είναι μια συνειδητή προσπάθεια νέων ανθρώπων!

ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ (DRAW A BIRD DAY)

«Ζωγράφισε ένα πουλί» (Draw a Bird Day ή DABDay) είναι ο τίτλος μιας εικαστικής εκδήλωσης με παγκόσμιο χαρακτήρα, που είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Ντόρι Κούπερ (1936-1946).

Το 1943 η επτάχρονη αγγλιδούλα Ντόρι Κούπερ επισκέφθηκε στο νοσοκομείο τον θείο της, που ήταν τραυματίας πολέμου. Σε μια προσπάθεια να του ανεβάσει το ηθικό, του ζήτησε να της σχεδιάσει ένα πουλί. Αν και αρχικά ο θείος της ήταν απρόθυμος, αποφάσισε τελικά να κάνει το χατίρι της ανιψιάς του και σχεδίασε ένα κοκκινολαίμη, που τριγύριζε στο πρεβάζι του παραθύρου του.

Μόλις είδε το σχέδιο, η Ντόρι ξέσπασε σε γέλια από την εικαστική αδεξιότητα του θείου της, αλλά αποφάσισε να το κρεμάσει στον τοίχο του δωματίου της. Το ηθικό του τραυματισμένου άνδρα ανέβηκε κατακόρυφα από την αποδοχή και την εντιμότητα της ανιψιάς του. Η ιδέα άρεσε και σε άλλους νοσηλευόμενους και σύντομα οι τοίχοι του νοσοκομείου γέμισαν με σκίτσα πουλιών.

Τρία χρόνια αργότερα, η νεαρή κοπέλα έχασε τη ζωή της, όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Οι παλιοί της φίλοι στο νοσοκομείο (γιατροί, νοσοκόμες και νοσηλευόμενοι) δεν την ξέχασαν και κατά τη διάρκεια της κηδείας της το φέρετρό της ήταν γεμάτο από ζωγραφιές πουλιών.

Έτσι αποφάσισαν κάθε χρόνο στις 8 Απριλίου -ημέρα των γενεθλίων της- να σκιτσάρουν ένα πουλί και να το αφιερώνουν στη μνήμη της.

Το BlogTechnova τίμησε με την δική του καλλιτεχνία την ημέρα αυτή, στέλνοντας το δικό του σκίτσο προς τιμή της μικρής Ντόρι.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Το Μεγαλείο των Τεχνών είναι ένα προσωπικό Blog δημιουργημένο από έναν άνθρωπο με ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Διαθέτει ποικίλα θέματα για Ταινίες, Βιβλία, Μουσική, Συνεντεύξεις και πολλά άλλα που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

INVISIBLE LYCANS

Το Invisible Lycans είναι ένα Blog που ασχολείται με το ανεξήγητο, τα μυστήρια και την εξωγήινη ζωή. Θα βρείτε άρθρα που θα σας συνεπάρουν αλλά και θα σας κάνουν να απορήσετε…

BLOODY FEVER

Το Bloody Fever είναι ένα Blog με θέμα τις ταινίες τρόμου. Διαβάστε για νέες και παλιές κυκλοφορίες ταινιών, δείτε trailers, και διαβάστε αφιερώματα για ταινίες και δημοφιλείς χαρακτήρες που έχουν σημαδέψει την «σκοτεινή» πλευρά του κινηματογράφου.

DOG LOVER

Το Dog Lover είναι ένα Blog που δίνει την πλήρη ενημέρωση και πληροφορίες για τα κατοικίδια ζώα. Σας ενημερώνει για την εκπαίδευση του κατοικίδιού σας, την διατροφή του, την υγεία του και πολλά άλλα.

Αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε ένα κατοικίδιο, οι αγγελίες στο Dog Lover θα σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που αναζητάτε.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

Στο Ελληνικό Αρχείο μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε πληροφορία θέλετε για Νέα, Ιστορία, Λογοτεχνία, Επιστήμες, Φιλοσοφία, Φιλολογία, Μεταφυσικά και πολλά άλλα.

Δείτε Ελληνικά και ξένα Ντοκιμαντέρ που έχουν σχέση με την Ελλάδα και κατεβάστε βιβλία Ελλήνων και ξένων συγγραφέων.