Κατα Συρροη Δολοφονοι

Ο Jesse Harding Pomeroy γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου του 1859. Γονείς του ήταν ο Thomas και η Ruth Pomeroy, επίσης γονείς ενός μεγαλύτερου, κατά τέσσερα χρόνια, αγοριού, του Charles. Η τετραμελής οικογένεια νοίκιαζε ένα -σχεδόν ερειπωμένο- σπίτι στη Βοστώνη των ΗΠΑ.

Στις 27 Ιανουαρίου 1947, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σε παραλία του Σαν Φρανσίσκο βρέθηκε ένα πτώμα. Ανήκε στον 49χρονο Gerald Earl Cavanaugh που είχε μαχαιρωθεί πολλαπλές φορές. Το χέρι του έφερε μια βαθιά πληγή, το σώμα του ήταν σε ακαμψία. Ο Cavanaugh ήταν το πρώτο θύμα σε μια σειρά ανθρωποκτονιών, ο δολοφόνος των οποίων δεν βρέθηκε ποτέ.

«Αυτή ήταν η διαβόητη Λοκούστα, μια γυναίκα που αργότερα καταδικάστηκε ως ένοχη για εξάσκηση παράνομων πρακτικών, αλλά χρησιμοποιήθηκε από το επίσημο κράτος προς εξυπηρέτηση σκοτεινών φιλοδοξιών.»

Τη δεκαετία του ’30, η περιοχή της Βεστφαλίας στη Γερμανία δεν παρείχε πολλές ευκαιρίες για ένα λαμπρό μέλλον στους νεαρούς κατοίκους της. Υπήρχε χώρος μόνο για τους συντηρητικούς, θρησκόληπτους και κοινωνικά καταπιεσμένους. Οι φιλόδοξοι έπρεπε να βρουν κάποια άλλη διέξοδο για τα όνειρά τους. Μία τέτοια φιλόδοξη κοπέλα ήταν η Γιοχάνα Αλτβάτερ.

Το 1920, ο Γερμανός Καρλ Τάνζερ, μετανάστευε στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών μαζί με τη γυναίκα του και τα δύο του παιδιά. Ο Γερμανός ακτινολόγος και βακτηριολόγος μετά βίας μπορούσε να συντηρήσει την οικογένεια του.