Νέα Τάξη Πραγμάτων

Η ομοφυλοφιλία και η διάδοσή της: Όπλο στην υπηρεσία των νεοταξικών επιδιώξεων. Αρκετά πια με το πολιτικό τους «ορθό». Έχει σκεφτεί κάποιος ποιο είναι το κοινό σημείο, το οποίο συνδέει όλους τους μεγάλους ηγέτες της Νέας Τάξης μεταξύ τους;

Η ταινία «Επιστροφή στη χώρα του Οζ», μία από τις πιο τρομακτικές παιδικές ταινίες, η κατανόηση των κρυφών εννοιών της, την κάνει απλά δόλια και διαβολική. Μέσα από τη προπαγανδιστική αφήγηση, κοροϊδεύει τους θεατές στο να γίνουν μάρτυρες, της ιστορίας ενός νεαρού κοριτσιού, που οδηγείται στο ψυχιατρείο για να βασανιστεί μέσω «θεραπειών» ηλεκτροσόκ από τους σαδιστές χειριστές της.

Ο προγραμματισμός Monarch είναι μέθοδος νοητικού ελέγχου που χρησιμοποιείται από οργανισμούς για κρυφούς σκοπούς. Είναι μια συνέχιση του προγράμματος MK-ULTRA, νοητικού ελέγχου που αναπτύχθηκε από την CIA, και δοκιμάστηκε στον στρατό και σε πολίτες.

Η Επαυξημένη Πραγματικότητα, το 'Pokémon GO' και η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Πως συνδέονται μεταξύ τους και πως επηρεάζουν την ανθρωπότητα!

4.55

«Θα έχουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση, είτε σας αρέσει είτε όχι. Το μόνο ζήτημα θα είναι να ξέρουμε αν θα προκύψει από κατάκτηση ή από συγκατάθεση.»