Ο Υποκοσμος που ζουμε

Όποιος αγοράζει «βιολογική» σοκολάτα, δεν σημαίνει ότι το κακάο που περιέχει παράχθηκε με δίκαιο τρόπο. Πρέπει να είναι "fair" και "bio". Μόλις το 0,5% της παγκόσμιας παραγωγής κακάο είναι βιολογικό και δεν παράγεται στην Αφρική.

Τεχνητοί τυφώνες με σφραγίδα προελεύσεως, γεωμετρικά σύννεφα, ακτινοβολίες ελέγχου καιρού και καθημερινό ψέκασμα των ουρανών!

Goldman Sachs, Victoria's Secret, Apple: iPhones, Google, IBM, Backpage. Ναι αυτοί κυβερνούν τον πλανήτη. Η Γερμανική ABWHΕR, οι Ναΐτες, οι Βαυαροί Βασιλείς, ο Φον Κανάρης, η Νέα Τάξη, οι Ρότσιλντ, το Federal Reserve Banking System, οι 300 οικογένειες! Μήπως είμαστε τα πιόνια σε μια παγκόσμια σκακιέρα, στα χέρια άψυχων όντων και μυστικών εταιριών;

«Μια εικόνα της τηλεόρασης, σε αντιδιαστολή με τη λεπίδα της γκιλοτίνας, είναι δύο και τρεις και τέσσερις φορές πιο κοφτερή». Η σκλαβιά του μέλλοντος λέγεται τηλεοπτική απόλαυση: κρατώντας το τηλεκοντρόλ νομίζουμε πως ελέγχουμε την τηλεόραση αλλά στην ουσία εκείνη είναι που μας ελέγχει, μας λούζει με εικόνες και μας ναρκώνει.

11η Σεπτεμβρίου 2001: Το Συνωμοτικό Παρασκήνιο της «Μέρας που Άλλαξε τον Κόσμο» Ήταν το «Τρομοκρατικό Περλ Χάρμπορ» της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 ένα «Εσωτερικό Πραξικόπημα» των ΗΠΑ;