Τα παντα για το Sex

Η συστηματική προπαγάνδα των τελευταίων δεκαετιών από Ευρωπαίους και Αμερικανούς έδωσε εκφυλιστική χροιά στην αγνή και ιερή σχέση που υπήρχε στην αρχαία Ελλάδα μεταξύ διδασκάλου – εραστή και μαθητή – ερωμένου. Έτσι, διαδόθηκε παντού ότι η ομοφυλοφιλία όχι μόνο ήταν αποδεκτή στους αρχαίους Έλληνες αλλά και ότι ήταν πρότυπο αρετής για τους σπουδαίους και σοφούς άνδρες.

Είμαι ένα από τα έξι ενήλικα παιδιά ομοφυλόφιλων γονέων που πρόσφατα κατέθεσαν στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, ζητώντας από το Δικαστήριο να σεβαστεί την αρχή των πολιτών να διατηρήσουν τον αρχικό ορισμό του γάμου: την ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας που αποκλείει όλους τους άλλους, έτσι ώστε τα παιδιά να γνωρίζουν και να μπορούν να ανατραφούν από τους βιολογικούς γονείς τους. Επίσης ζω στον Καναδά, όπου ο γάμος του ιδίου φύλου κατοχυρώθηκε με ομοσπονδιακή εντολή το 2005.

Δέχομαι τη σχέση δύο ομόφυλων ανθρώπων γιατί δεν ενοχλούν κανέναν. Δέχομαι και τη συμβίωσή τους γιατί δεν ενοχλούν κανέναν. Δεν μπορώ όμως, σε καμία περίπτωση, να δεχθώ την γονεϊκότητα που απαιτούν, όταν η όλη κατάσταση θα είναι εις βάρος του ίδιου του παιδιού!

Η σεξουαλικότητα είναι μια έννοια που δεν ανακαλύφθηκε στις μέρες μας, ούτε καν στις προηγούμενες δεκαετίες. Είναι μια έννοια που έχει την ίδια ηλικία με τον άνθρωπο πάνω στη γη. Είναι η δύναμη, το κίνητρο αλλά και η επιβράβευση του ανθρώπου για τη διαιώνιση του είδους. Μόνο που τείνει να καταστεί ο μόνος τρόπος επικοινωνίας και κοινωνικοποίησης του ανθρώπου, αφού η συντροφικότητα, η φιλία, οι οικογενειακές σχέσεις και οι κοινωνικές επαφές έχουν ατονήσει στην εποχή μας.

Υπάρχουν πολλά ερωτήματα που οι άνδρες μπορούν να έχουν σχετικά με το πέος τους και τα οποία συχνά φοβούνται, ή ντρέπονται να απευθύνουν σε ειδικό. Οι πληροφορίες που παρατίθενται πιο κάτω αναφορικά με τη ευαισθησία του πέους, το μέγεθος του, το σχήμα του, και τη σεξουαλική απόλαυση, μπορεί να απαντούν σε κάποια από τα ερωτήματα αυτά.