Πνευματικος Κοσμος

Οι σκιάνθρωποι είναι υπερφυσικές σκιώδεις ανθρωποειδείς φιγούρες που σύμφωνα με τους υποστηρικτές της θεωρίας έχουν θεαθεί να περνούν στιγμιαία στους τοίχους, τα ταβάνια και συνήθως γίνονται αντιληπτοί μέσω της περιφερειακής όρασης του θεατή.

1.175

Ο κόσμος του παραφυσικού διεγείρει τη φαντασία πολλών ανθρώπων, αλλά και πολλών επιτήδειων που το εκμεταλλεύονται στο έπακρο… ο καθένας με το δικό του μοναδικό τρόπο. Και έτσι, γέμισε ξαφνικά το YouTube με βίντεο και η τηλεόραση με τηλεοπτικές εκπομπές παραφυσικών φαινομένων! Η πραγματικότητα είναι, ότι τα αληθινά παραφυσικά φαινόμενα που συναντάμε στο διαδίκτυο είναι ελάχιστα, και στην τηλεόραση κανένα!

3.55

Σε αυτό το άρθρο, θα σας παραθέσω κάποιες προσωπικές μου εμπειρίες με την Πνευματιστική Δέλτο που είχα πρόσφατα. Για όσους πιστεύουν ότι η Πνευματιστική Δέλτος είναι ένα ψέμα, σε αυτό το άρθρο θα αναθεωρήσουν τις απόψεις τους. Για όσους πιστεύουν ότι είναι ένα απλό «παιχνίδι», θα τους διαψεύσω και θα τους πω ότι είναι άκρως αληθινό και επικίνδυνο για αρχάριους χρειάζεστε έναν έμπειρο κοντά σας να χειρίζεται και να ελέγχει την κατάσταση.

Πιθανόν να έχετε ακούσει ότι πριν από τα μεσάνυχτα είναι γνωστή ως η ώρα «μαγείας», όπου σύμφωνα με την ευρωπαϊκή λαογραφία, υπερφυσικά πλάσματα, όπως μάγισσες και φαντάσματα κυκλοφορούν ελεύθερα και είναι στα υψηλότερα επίπεδα ενέργειας. Αλλά μπορεί να μην έχετε ακούσει για την «ώρα του Δαίμονα»…

Ένα στοίχειωμα συμβαίνει όταν ένα φάντασμα ή άλλο υπερφυσικό ον αρνείται να προχωρήσει μετά το θάνατο, επιλέγοντας αντ' αυτού να μείνει ανάμεσα στους ζωντανούς. Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι συνδέουν τα στοιχειώματα με τα σπίτια, ένα πνεύμα ή ένας δαίμονας μπορεί να αποδίδουν το ίδιο ακριβώς για οποιοδήποτε αντικείμενο, από κοσμήματα μέχρι πίνακες ζωγραφικής.