Κοσμοι του Υπερπεραν

Το Ενεργειακό Πλέγμα της Γης. Ο Νεοζηλανδός κυβερνήτης αεροπλάνων Bruce Cathie ανακάλυψε ένα πλέγμα που μόνο πάνω σε αυτό κινούνταν τα UFO. Το επέκτεινε πάνω σε όλη την Ν. Ζηλανδία και έπεσε πάνω στις κεραίες … που δεν ήταν κεραίες.

1.55

Συνέντευξη με το μη Ανθρώπινο πλάσμα "Lacerta" τον Δεκέμβριο του 1999. Μου έδειξε τόσο πολλά απίστευτα πράγματα, που δεν μπορώ να αρνηθώ την πραγματικότητα και την αλήθεια στα λεγόμενά της.

Η «άγνωστη» ιστορία του πλανήτη Γη. Ποιοι και γιατί ελέγχουν τον γαλαξία; Γιατί η ανθρωπότητα βρίσκεται σε κατάσταση ύπνωσης; Μια υπέρ συμπιεσμένη περίληψη για όσους τυχόν ενδιαφέρονται και έχουν Νου!

Όπως είναι σε πολλούς γνωστό, ζούμε σε έναν νοητικό κόσμο ο οποίος δεν πλάθηκε τυχαία και ούτε τον δημιουργήσαμε εμείς συνειδητά αλλά με τη δική μας ενέργεια, θέληση και έγκριση. Οι αρχιτέκτονες αυτού του νοητικού κόσμου, που λέγεται και Matrix και μορφογενετικό πεδίο, είχαν και έχουν στόχο την τέλεια κάλυψη της πραγματικότητας που ζούμε.

Μήνυμα από τους Αρκτούριους: Ήρθαμε να σας μιλήσουμε σήμερα για την δημιουργία της νέας σας ζωής. Είστε στη διαδικασία δημιουργίας μιας νέας ζωής για τον εαυτό σας.